Regie

Gedurende mijn weg binnen het theater heb ik me niet alleen als speler maar ook als regisseuse kunnen ontwikkelen. Ik schrijf en regisseer voorstellingen. Dit doe ik voor toneelverenigingen maar ook als lid van Subtiel Theater waarvoor ik samen met mijn collega's educatieve voorstellingen schrijf en speel. Ik heb dan ook inmiddels ook een behoorlijk portfolio opgebouwd. 

 

Vrijwel alle voorstellingen die ik geregisseerd heb zijn ook door mij bewerkt of geschreven. Ik bied u dan ook de mogelijkheid om door mij een voorstelling op maat te laten maken.

 

Wat mij kenmerkt als regisseuse is dat ik altijd op zoek ga naar de diepere laag. Wanneer een speler "het" zelf niet voelt tijdens het spel, zal het publiek dit ook niet doen. Ik streef er naar om elke speler de diepgang van zijn rol te laten vinden en voelen. Door mijn therapeutische achtergrond ligt hier ook echt mijn kracht. Een voorstelling moet raken en dat kan alleen wanneer elke speler het beste uit zichzelf kan halen. 

 

Wilt u meer weten over mijn werkzaamheden als regisseur? Neem dan een kijkje in mijn portfolio en neem contact op via het contactformulier.